2013-05-09 09:13:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ma vidám, napos kedve lesz

Napi horoszkóp május 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai napon a legfontosabb, hogy tudjon időt adni magának: most végre a saját ügyeivel kell foglalkoznia. Az elmélyült pillanatok ehhez nagyon fontosak. Ha folyton más miatt kell futkosnia, akkor veszít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma nagyon fontos, hogy betartsa azt a bizonyos fontossági sorrendet a feladatai teljesítésekor. Ha nem így tesz, akkor esélyes, hogy épp azzal úszik el, ami pedig a legfontosabb lett volna. Anélkül pedig borul minden terve.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Átlagos napra számíthat. Most a szokott formáját hozza: képes a gyors váltásokra, és éles ésszel hamar átlát szövevényes helyzeteket is. A többiek is szívesen támaszkodnak önre. A papírügyek intézése ma könnyű és rutinos.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napon keményen kell dolgoznia, de a csillagok segítenek abban, hogy ezért megfelelő értékelést is kapjon. A főnökét és a kollégáit most nem csak a teljesítményével győzheti meg. Annál többet is kaphat, adhat: szeretetet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Semmi kedve kikelni az ágyából, ám mégsem teheti meg, hogy lustálkodással töltse a napot. Sajnos a munka nagyon is kemény, ami önre vár most. Ám, ha túl lesz rajta, az szokatlan jóérzéssel tölti el. Valamiben ma nagyot nőhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A napja valahogy egészen másként alakul ma, mint ahogyan azt eredetileg eltervezte. Szerencsére ez nem jelenti azt, hogy rosszabbul. Sőt, valami kellemes meglepetés várja önt, ami felé láthatatlan erők vezetik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma az érzelmei irányítják: képtelen arra, hogy higgadtan szemlélje a dolgokat. Nem baj, néha ilyen is kell, egyszer önnél is kiborulhat a bili. Legalább a többiek is megértik, hogy ön sincsen fából, csupán nagyon megértő.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A munka ma nem igazán van az ínyére. Mégis rengeteg a teendője, ami viszont szokatlanul idegesítő lehet most önnek. Valahogy úgy érzi, keveset bír, nyűg a dolog. Itt az ideje, hogy segítséget kérjen, vagy beosztottat vegyen fel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma kifejezetten vidám és napos kedve lesz: ön általában a jókedvű, jóreményű emberek között van, de ma még valami annál is ragyogóbb nyílhat ki a szívében. Nevezhetjük talán szerelemnek. Vagy valami más nagy boldogságnak.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma ön a munka hőse. De vajon tényleg erre született? Ha amúgy minden egyéb terület rendben van az életében, akkor jó. De, ha máshol túl nagy a hiány, akkor lehet ez egyfajta altatószer is. A munkamánia is narkotikum.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A kevesebb több: tartja a mondás: ennek a jelentőségét végre önnek is fel kell fognia. Meg kell értse, hogy a halmozás önmagában még nem jelent több boldogságot. Így van ez a szerelemmel, az étellel, borral, vagyonnal is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A dinamikus és egyben kompromisszum kész fellépés önnek ritkán jön össze, most mégis. A céljai elérése érdekében ma egyszerre tud nagyon összeszedett és nagyon kedves is lenni. Ez az igazi út, amely sikerre vezet!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: